Photography Graphics Mechanical Engineering Information Pain On Top Of Foot Alpha Lipoic Acid Weight Loss Full Term Pregnancy Cheap Canvas Art Super Bowl Appetizers Breakfast Menus Mosquito Bite Allergy Civil War Spies Ancient Chinese Inventions Wii Bundle Deals Room Decorating Games Community Service Quotes Link to Follow
Zdravlje i bilje
Zvezdana protiv Batena
27
Apr

Kućna apoteka mala, ali odabrana

Ponekad se zahvaljujući proizvodima koji su pri ruci, mogu ublažiti najrzličitije tegobe, od iscrpljenosti, preko kašlja i gripa do raznih vrsta infekcije.

Ivina mast

Ivina mast moćan je saveznik u borbi protiv upale sinusa, alergijske kijavice, bronhitisa, astme sarkoidoze i drugih disajnih tegoba. Ivinu mast potrbeno je naneti na delove tela i lica gde su tegobe izražene, dok se u slučaju bronhitisa i sarkodioze preporučuje terapija koja se sastoji od primene dve vrste masti- za spoljašnju i unutračnju upotrebu.

Noli sok

Noli sok se dobija hladnim ceđenjem koprive, zbog čega su sačuvani minerali i vitamini. Upotreba Noli soka preporučuje se za jačanje imuniteta i čišćenje organizma, naročito jetre koja često biva zatrovana lekovima i aditivima iz hrane. Noli je blagotvoran za ceo organizam , bilo da je zdrav ili bolestan, a pokazao je odlične rezultate kada je reč o nuspojvama nastalim kao posledica hemoterapije i zračenja.

Litijan

Litijan je odličan saveznik ukoliko postoje problemi sa jetrom, stolicom i kamenom u žučnoj kesi, ali i u slučaju štucanja i bolova u stomaku. U pitanju je prirodni sirup koji ublažava različite vrste tegoba i što je najvažnije uspostavlja normalan rad jetre. Precizno izbalansirane aktivne materije koje ulaze u sastav ovog preparata ispoljavaju antiupalni i regenerativni efekat na jetru i žučne puteve, ali i na ostale delove digestivnog sistema.

Lekovito bilje

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Ima 1 komentar
November 21, 2010 - 08:59
I envy you. Your blog is much better in content and design than mine. Who did you design?

Prikaži/Sakrij Formular komentara