Photography Graphics Mechanical Engineering Information Pain On Top Of Foot Alpha Lipoic Acid Weight Loss Full Term Pregnancy Cheap Canvas Art Super Bowl Appetizers Breakfast Menus Mosquito Bite Allergy Civil War Spies Ancient Chinese Inventions Wii Bundle Deals Room Decorating Games Community Service Quotes Link to Follow
Zdravlje i bilje
Zvezdana protiv Batena
5
Nov

Kako da ojačate imunitet-na bazi jabuke, cvekle, meda i šargarepe?

Preventiva-gripa

Stižu nam hladni dani, sa njima zajedno počinju problemi raznih virusa, pa tako nam je sada došao i virus gripa A H1N1-svinjski grip, i gripa koja se obično javlja u ovo doba godine. Ovaj put neću pisati o svinjskom gripu, nego kako sebi da ojačate imunitet i ujedno se zaštite raznih virusa.

Recept

  • 1 kg jabuka
  • 1 kg šargarepe
  • 1 kg meda
  • 1 veća cvekla

Uzmete jabuku ne mojte čistiti, šargarepu očistiti, cveklu očistiti ali ne kuvati i med. Jabuku, cveklu, šargarepu izrendati, ne krupno dodati med. Sve dobro sjediniti, staviti u staklenu posudu. Uzimati tri puta na dan (drvenom kašičicom), jer svi dobro znamo med se ne uzima metalom.

Ovako pripremljen recept mogu svi u porodici da uzimaju, naravno ko nije alergičan na med.

Napomena:

Recept može da se napravi, i u manjoj količini npr:

Dve, četiri jabuke, pa toliko šargarepe, isto kašike meda cvekla manja.

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Ima 1 komentar
sloba
November 13, 2012 - 01:30
Koliko dugo sme da se koristi ovaj recept za dete od 8 god.?Kad se napravi,na kojoj temperaturi se cuva i koliki mu je rok trajana?

Prikaži/Sakrij Formular komentara