Photography Graphics Mechanical Engineering Information Pain On Top Of Foot Alpha Lipoic Acid Weight Loss Full Term Pregnancy Cheap Canvas Art Super Bowl Appetizers Breakfast Menus Mosquito Bite Allergy Civil War Spies Ancient Chinese Inventions Wii Bundle Deals Room Decorating Games Community Service Quotes Link to Follow
Zdravlje i bilje
Zvezdana protiv Batena
20
Jul

Nakit može da leči!

Hiljadama godina istočnjački isceljitelji leče brojne bolesti aktivirajući biološke tačke na telu pomoću nakita od plemenitih metala. Skupoceni komadi obezbedjuje neometan protok energije kroz organizam, a od vrste oboljenja ili poremećaja zavisi kakav će se metal upotrebiti.Verovalo se da nošenje zlata na desnoj ruci produžava život za 10 do 20 godina, pod uslovom da čovek koji nosi nakit ne čini zlo drugima. Ovaj plemeniti metal, kako tvrde istočnjaci, treba nositi ukoliko osoba pati od srčanih problema ili se oseća bezvoljno i nema energije.

Srebro jača imunitet

Drevni isceljitelji smatrali su da je srebro moćan lek. Ako se na bilo kom prstu leve ruke...pazite sad ovo zlato je na desnoj ruci, srebro na levoj!, pa da nastavimnosi prsten od ovog plemenitig metala to će otkloniti hipertenziju, dok druge vrste nakita od srebra postavljene na telu jačaju imunitet, poboljšavaju vid, funkcije mozga i srca, i ublažavaju urološke probleme. Interesantno je da najnovija naučna istraživanja ukazuju na sposobnost srebra da leči tireotoksikozu, (pojačano lučenje štitne žlezde), dijabetes, hronične upale, bronhitis, gastritis, bolesti creva i hipofize.

Preterivanje, vodi u bolest!

Iako ovu vrstu akupunkture i akupresure danas priznaje i zvanična medicina, stručnjaci savetuju da prstenje ne treba nositi stalno. Neophodno ga je skinuti pred odlazak na spavanje, da bi se odmorile biološki aktivne tačke na ruci. Takodje se smtra da stalno nošenje prstena na domalom prstu može izazvati hormonalne poremećaje i probleme sa reproduktivnim organima, prsten koji se ne skida sa srednjeg prsta donosi opasnost od ateroskleroze, sa kažiprsta – od bolesti kičme, dok obruč oko malog prsta može da naškodi dvanaestopalačnom crevu.

Prstenje, mindjuše, ogrlice...

  • Prstenu kao najpopularnijem nakitu posvećuje i najviše pažnje. Od kojeg god metala da je sačinjen, ukoliko se nosi domalom prstu poboljšava funkciju žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Prsten na ovom prstu nose doilje jer to pospešuje kvalitet mleka.
  • Mindjuše na nižim delovima ušne resice pospešuju aktivnost mozga i poboljšavaju pamćenje.
  • Narukvice koje se nose izmedju lakta i ramena pozitivno deluju na pluća i jačaju srčani mišić.
  • Narukvica na zglavku ruke poboljšava funkcije ženskih reproduktivnih organa.
  • Dugačka ogrlica aktivira tačke povezane plućima i srcem. Kratka ogrlica koja se nosi sasvim uz vrat, blagotvorno deluje na štitnu žlezdu.
  • Nakit oko struka stimuliše tačke sa funkcijama jajnika, materice, bubrega i slezine.

Lekovito bilje

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentara