Photography Graphics Mechanical Engineering Information Pain On Top Of Foot Alpha Lipoic Acid Weight Loss Full Term Pregnancy Cheap Canvas Art Super Bowl Appetizers Breakfast Menus Mosquito Bite Allergy Civil War Spies Ancient Chinese Inventions Wii Bundle Deals Room Decorating Games Community Service Quotes Link to Follow
Zdravlje i bilje
Zvezdana protiv Batena
4
Jun

Za svakog po neki lekovit recept

Česta prehlade, i samim tim pad imuniteta problem kod većine ljudi. Pokušajte ovaj problem rešiti na lak način.

Vitamin C stimuliše naš imuno sistem, a dnevne potrebe ovog vitamina su 80mg, s tim da unos vitamina C kada smo prehlađeni treba biti veći. Sada se verovatno pitate koje su to namirnice bogate vitaminom C?

To su južno i egzotično voće, kupus i karfiol. Karfiol pokriva dnevne potrebe vitamina C.

A, da li vas boli grlo ?

Ponekad znamo da kažemo, za stvari koje teku baš onako kako želimo "teče mi med i mleko".

Svi znamo velike moći meda i mleka. Mleko sa svojim aminokiselinama deluje kao analgetik, a to dejstvo još više dolazi do izražaja kada se kombinuje sa prirodnim zaslađivačem kao što je med.

Velika šolja toplog mleka i nekoliko kašičica meda, rešiće vaš problem bolnog grla.

Spustite temperaturu

Svako je barem jednom u životu imao temperaturu. Znamo da kada se javi velika je verovatnoća da postoji upalni proces u organizmu. Mene lično uhvati panika. Danas postoje razni preparati protiv tamperature, a tu su i inekcije. Odlazak doktoru, i uzimanje date terapije podrazumeva i unos dosta vode, čaja, supa i raznih čorbica. Tada znamo da kažemo onu našu uzrečicu (al, mi prija).

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentara