Photography Graphics Mechanical Engineering Information Pain On Top Of Foot Alpha Lipoic Acid Weight Loss Full Term Pregnancy Cheap Canvas Art Super Bowl Appetizers Breakfast Menus Mosquito Bite Allergy Civil War Spies Ancient Chinese Inventions Wii Bundle Deals Room Decorating Games Community Service Quotes Link to Follow
Zdravlje i bilje
Zvezdana protiv Batena
8
Feb

Čajevi po krvnim grupama

Saznajte koji vam najviše odgovara

Što se tiče čaja, jednog od najpopularnijih napitaka na svetu, sledeće vrste se preporučuju za određene krvne grupe

Čaj Cimet Limun

Svaka krvna grupa ima različite potrebe pa u skladu s tim može se odrediti koja hrana nam najbolje odgovara. Identična stvar je i kada je reč o pićima. Što se tiče čaja, jednog od najpopularnijih napitaka na svetu, sledeće vrste se preporučuju za određene krvne grupe.

Krvna grupa 0

Kada je reč o ishrani, osobe koje imaju ovu krvnu grupu trebalo bi konzumirati meso, a izbegavati mleko i gluten. Iako se dobro nose sa stresom, često ih muči stomačna kiselina. Čajevi koji se preporučuju ovoj krvnoj grupi zasnovani su na đumbiru, ginsengu i zelenom čaju. Čaj od nane kao da je stvoren za njih.

Čaj stres Zeleni čaj - Kamilica

Krvna grupa A

Veoma emotivne i analitične, osobe koje imaju ovu krvnu grupu pod stalnom su pretnjom od stresa usled povećanog nivoa hormona kortizola. Kafa im ne škodi, a preporučljivo je da što više konzumiraju voće i povrće, meditiraju, upražnjavaju jogu. Kada je reč o čaju, osobama sa ovom krvnom grupom najbolje odgovaraju čaj od jasmina i njegova kombinacija sa zelenim čajem, kao i mešavina nevena i majčine dušice. Kamilica je još jedan čaj koji im odgovara.

Čaj Bela Rada - Krasuljak

Krvna grupa B

Osobe krvne grupe B imaju spor metabolizam te su sklone autoimunim oboljenjima, gojaznosti, letargiji, hroničnom umoru i nesanici. Imaju otporan probavni sistem, ali i slabu odbranu od bakterija, posebno od E. coli bakterije. Preporučljivo je da piju zeleni čaj, čaj zelenog ili crvenog roibisa, kao i mešavinu čajeva zove, roibosa, žalfije i matičnjaka. Takođe, prijaju im i čajevi od hibiskusa i šipka.

Zeleni Čaj

Krvna grupa AB

Osobe sa ovom krvnom grupom imaju jaku intuiciju, nisu sklone stresu, ali imaju i smanjen libido. Za njih je idealan izbor mešavina zelenog i čaja od nane. Za muškarce sa ovom krvnom grupom posebno se preporučuje mešavina čajeva od nane, roibosa i koprive. Isto tako, osobama sa krvnom grupom AB prija i čaj od brusnice.

Čaj Kamilica, Nana, Zeleni čaj, Hibiskus, čaj od šipka

minimagazin.info

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentara